לחם בלילת בירה
לחם בלילת בירה הוא צמחוני משקאות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, בירה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם חמאת בירה גביני, בצל & פונטינה בירה בלילת לחם, ו בצל ולחם הבלילה בירה פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 ° F. בקערת ערבוב, לשלב את כל החומרים יבשים.
מוסיף את הבירה בבת אחת, ערבוב מעט ככל האפשר; הבלילה צריכה להיות גבשושי.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר 9-x-5-x-3 אינץ מברשת עם חמאה מומסת.
אופים בתנור במשך 35 עד 40 דקות, או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. להפוך על מדף להתקרר.
טעמים חדשים מטקסס מאת Stephan Pyles