ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן זית, גרעיני חמניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו חלב חינם/לחם דוחן ללא גלוטן, ללא גלוטן /ביסקוויטי פירות דוחן ללא חלב, ו כוסמת בננה אגוז מאפינס (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לשלב קמחים, עמילנים, xanthan, 2 כפות קליפות psyllium, ארוחת שקדים, זרעים פקאנים הקרקע, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.ממיסים שמרים במים פושרים 1/2 כוס עם סירופ אגבה כפית אחת.
מרכיבים שתצטרך
קליפות פסיליום
מסטיק Xanthan
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אופים או סוכר דק במיוחד
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים ביצים, שמן זית, את החצי השני כוס מים פושרים.מערבבים 4 כפות פסיליום קליפות לתוך 3/4 כוס מים. מערבבים היטב כדי להמיס, ואז מיד לזרוק את הקליפות מומס לתוך תערובת ביצה שמן מים להכות עד שיש לך קרם חלק.
מרכיבים שתצטרך
קליפות פסיליום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
יוצקים שמרים מומסים לתערובת קמח, ואז לזרוק בתערובת ביצה ולהתחיל ללוש עם hands.It חשוב ללוש ביד, כי אתה צריך להרגיש אם הבצק הופך ללוש. אם זה יבש מדי, לאט להוסיף קצת מים פושרים יותר עד שיש לך בצק לח, אבל גם ללוש.ללוש לפחות 10 דקות על משטח עמילן מאובק.בצורת כיכר עגולה אחת, כיכר מקום בקערה גדולה.לכסות ולתת לנוח במקום חם במשך 2 שעות.אחרי 2 שעות לא אגרוף הבצק למטה! בעדינות להרים את כיכר עלה מתוך הקערה ומניחים על מגש אפייה מצופה נייר.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מכניסים את המגש לתנור ומחממים תנור ל 350 מעלות f או 180 מעלות צלזיוס.אל תתחמם!
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים במשך 1 שעה.לאחר שעה אחת, שיפוד עץ מוכנס לתוך אמצע הכיכר צריך לצאת נקי ואת החלק התחתון של כיכר צריך להישמע חלול.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
בואו להתקרר על מתלה תיל. שלא כמו לחמים אחרים ללא גלוטן, זה אחד יכול להיות פרוס ואכל חם.תהנו!