קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם דלעת

לחם דלעת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני אדמה, קינמון טחון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. שמן כיכר 9 על 5 אינץ pan.In קערה גדולה, לשלב את מילוי פשטידת הדלעת, שמן, סוכר, מולסה, ו vanilla.In קערה נפרדת, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, וג ' ינג ' ר. מערבבים לאט את תערובת הקמח לתוך תערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים למחבת מוכנה.
3
אופים במשך 60 עד 65 דקות.
4
העבר מחבת למתלה תיל במשך 10 דקות. באמצעות סכין, לשחרר את הלחם מהמחבת. הפוך אותו על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את הלחם מקורר בשקית פלסטיק resealable או לכסות עם 2 שכבות של פלסטיק לעטוף. חנות עד 3 months.To לחמם: לקרר את הלחם בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את לעטוף פלסטיק, לכסות בנייר אלומיניום, חם בתנור 250 במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך