לחם הבננה של בוברה דורש בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'. בקערה מקציפים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, סודה לשתייה, מלח כשר, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
מלח כשר
קינמון
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
מקציף
קערה
תנור
2
מחית את החמאה והסוכר בקערת ערבוב עד שמנת; הכה את תמצית הביצה ווניל עם מקצף חשמלי. בקערה שלישית, מועכים את הבננות עם היוגורט עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
בננה
חמאה
יוגורט
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה במספר תוספות, לסירוגין עם תערובת הבננה עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בננה
חמאה
קמח לכל מטרה
4
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז לחם הבננה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננה
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
תן ללחם להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן סיים קירור על מדף קירור.