לחם הסודה האירי של ברנן
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם הסודה האירי של ברנן יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 146 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב והחומץ יחד, ומאפשרים לעמוד עד curdled, על 10 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה. בקערה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח.
בהדרגה מערבבים את החלב החמוץ לתוך תערובת הקמח עד שהבצק פשוט מגיע יחד, והופכים את הבצק החוצה על משטח מקומח היטב. ללוש כמה פעמים, ולעצב לתוך עגול.
מניחים את הבצק על תבנית האפייה מוכנה. עם סכין חדה, לחתוך צורה X לתוך החלק העליון של הבצק כדי לשחרר קיטור ולעזור הלחם לשמור על צורתו העגולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 45 דקות.