קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם הסודה האירי של ברנן

לחם הסודה האירי של ברנן
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם הסודה האירי של ברנן יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 146 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלב והחומץ יחד, ומאפשרים לעמוד עד curdled, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
חלבחלב
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה. בקערה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
3
בהדרגה מערבבים את החלב החמוץ לתוך תערובת הקמח עד שהבצק פשוט מגיע יחד, והופכים את הבצק החוצה על משטח מקומח היטב. ללוש כמה פעמים, ולעצב לתוך עגול.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מניחים את הבצק על תבנית האפייה מוכנה. עם סכין חדה, לחתוך צורה X לתוך החלק העליון של הבצק כדי לשחרר קיטור ולעזור הלחם לשמור על צורתו העגולה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
5
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור