לך לחנות ותביא פקאן, תמצית ונילן, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, לחם כפול מלית עם חמאה חומה, בייקון & מרווה, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 9×5 אינץ 'או 8 ½ x 4 ½ מחבת כיכר מתכת אינץ' עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא את חמאת התפוחים, שמן וסוכר יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חמאת תפוחים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ואז מקציפים את הוניל ואת היוגורט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף בקמח, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר ומפזרים אגוזים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אופים על המדף המרכזי במשך 50 עד 60 דקות או עד מפרט מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו להתקרר במחבת במשך כשעה, ולאחר מכן להסיר מחבת ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.