קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חמאת תפוחים עם שוקולד כפול

לחם חמאת תפוחים עם שוקולד כפול
לך לחנות ותביא פקאן, תמצית ונילן, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם חמאת תפוחים עם מייפל ו-Apple Butter Dip / בגידה # applebutterspin, לחם כפול מלית עם חמאה חומה, בייקון & מרווה, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 9×5 אינץ 'או 8 ½ x 4 ½ מחבת כיכר מתכת אינץ' עם תרסיס אפייה הוסיף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ומלח יחד בקערה ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא את חמאת התפוחים, שמן וסוכר יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ואז מקציפים את הוניל ואת היוגורט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף בקמח, ולאחר מכן מערבבים בשוקולד צ ' יפס.לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר ומפזרים אגוזים על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אופים על המדף המרכזי במשך 50 עד 60 דקות או עד מפרט מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו להתקרר במחבת במשך כשעה, ולאחר מכן להסיר מחבת ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת תפוחים, השתמשתי בסמאקר.חמאת תפוחים, השתמשתי בסמאקר.1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס מרירשוקולד צ'יפס מריר2largesביציםביצים224אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס קמח לכל המטרה3/4 כוס קמח לכל המטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיל, וניל כנראה יהיה בסדר, השתמשתי voskos ללא שומןיוגורט רגיל, וניל כנראה יהיה בסדר, השתמשתי voskos ללא שומן1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות