לחם מונסטר
לחם מונסטר הוא לחם שמגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמרים, קמח, חלב חם וביצה בתוספת חלמון ביצה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוף מונסטר פטריות, מונסטר מק וגבינה, ו עוף פטריות מונסטר.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים בחלב.
מוסיפים את החמאה, הסוכר, המלח ו -2 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה מקציפים ביצה וחלמון; מערבבים פנימה גבינה. אגרוף בצק; מרדדים ל -16 אינץ'. מעגל.
מניחים בתוך 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה עגולה, נותנת לבצק לעטוף את הקצוות. כף את תערובת הגבינה למרכז הבצק. אוספים בצק מעל מילוי 1-1 / 2 אינץ'. קפלים. סחטו בעדינות את הקפלים יחד למעלה וסובבו ליצירת קשר עליון. אפשר לעלות 10-15 דקות.
מברישים כיכר עם חלבון ביצה.
אופים בחום של 375 למשך 40-45 דקות. מצננים על רשת למשך 20 דקות.