לחם מלון עם זיגוג פרלין הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 500 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: ברוסקטה קנטלופ עם בלסמי של זיגוג מודנה, לחם פרלין תפוחים, ו פודינג לחם פרליין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד שקיסם מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי. בינתיים, לשלב מרגרינה וסוכר חום. מיקרוגל במשך 3 דקות, ערבוב במרווחים של 1 דקות; לערבב פקאן.