לחם מנדל
לחם מנדל הוא ... מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך סוכר, מלח, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם מנדל, ו שוקולד צ'יפס Mandelbread (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים 1 כוס סוכר יחד במיקסר עד מעורבב, להוסיף מלח 1/4 כוס שמן ומערבבים שוב עד מעורבב.
שלב 1/4 כוס קמח ושקדים, זורק עד מצופה.
מוסיפים את שאר תערובת הקמח לתערובת הביצה לסירוגין עם השמן 3/4 כוסות הנותרים, החל וכלה במרכיבים יבשים. מערבבים תמציות ושקדים עד מעורבב היטב.
מחלקים לשמונה חלקים ומעצבים כל אחד לחלקים של 8 x 3 אינץ יומן בצורת חלקים על גיליונות עוגיות משומנים קלות.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
חותכים כל יומן באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' ומניחים פרוסות בצדדים שלהם.
אופים שוב ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כחמש דקות.
הסר מתלים חוט מגניב. ניתן לפזר סוכר לפני האפייה.