לחם סודה אירי
מתכון לחם סודה אירי מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 1. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 1790 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צימוקים, חלב-חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גיליון עוגיות גריז.
חותכים חמאה קמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד התערובת דומה פירורים עדינים. מערבבים בצימוקים ומספיק חלב חמאה כדי שהבצק עוזב את הצד של הקערה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 1 עד 2 דקות או עד חלקה. צורה לתוך כיכר עגולה, על 6 1/2 אינץ ' בקוטר.
חותכים צורת X על 1/2 אינץ עמוק דרך כיכר עם סכין מקומח.
אופים 35 עד 45 דקות או עד חום זהוב.
מברשת עם חמאה או מרגרינה,מתרכך, אם תרצה.