לחם סודה אירי
לחם סודה אירי יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 292 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, מלח, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח רב תכליתי, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב גדולה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים בקמח מחיטה מלאה, מערבבים היטב.
מוסיפים חלב חמאה, ערבוב עד החומרים היבשים הם רטובים ביסודיות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש על 5 דקות. לעצב את הבצק לתוך כיכר עגולה; מניחים על תבנית אפייה משומנת. באמצעות סכין חדה, לחתוך צלב 1/4 אינץ ' עמוק על גבי כיכר; מפזרים קל לחצות עם קמח.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד הלחם נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון אפייה, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.