לחם פירות ביצה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למשקה שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, דובדבנים מסוכרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם פירות ביצה, לחם ביצה עם פירות, ו ביצה ופודינג לחם פירות יבשים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מקציפים יחד את החמאה, הסוכר והביצים בקערת ערבוב. מערבבים פנימה את הקמח, אבקת האפייה, וישב, לסירוגין עם הביצה, רק עד שהחומרים היבשים נרטבים. מקפלים פנימה את הפקאנים, הצימוקים והדובדבנים עד לקבלת תערובת אחידה. כף את הבלילה לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
סוכריות חמאה קשות מרוסקות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ומעיין לאחור כשנוגעים בו קלות, בערך 70 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.