לחם פרג לימון
לחם פרג לימון לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 87 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-32 מנות. אם יש לכם פרג, תערובת עוגה, מים חמימים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . לחם פרג אשכוליות , עוגת זרעי פרג לימון וסקונס לימון-פרג דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, המים, הביצים והשמן; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מקפלים פנימה פרג.
יוצקים לשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.