לחם פרמזן 1992
1992 פרמזן לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מים, סוכר, שמרי עלייה מהירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם פרמזן, לחם פרמזן, ו לחם פרמזן מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כוס מים ו 1/4 כוס חמאה בסיר קטן עד חמאה נמס. מגניב עד 120 עד 13
שלב 2 כוסות קמח והבא 6 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית לתערובת קמח, להכות במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 1 דקה.
הוסף ביצה, והכה במהירות בינונית 2 דקות. מערבבים בהדרגה 1/3 כוס גבינה הנותרים 1 כוס קמח.
מניחים בצק בתבנית עגולה משומנת 2 ליטר.
מברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים הנותרים 1/3 כוס גבינה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות (לחם לא יוכפל בתפזורת).
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב. מגניב בצלחת 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: לחם פרמזן עשוי להיות קפוא עד 1 חודש. הפשרה, עטוף בנייר אלומיניום, בטמפרטורת החדר; אופים ב 350 במשך 25 דקות רק לפני ההגשה.