קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לחם צרפתי בקר וגבינה

לחם צרפתי בקר וגבינה
המתכון בשר בקר וגבינה לחם צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סלסה, בקר טחון, גבינת צ'דר חדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, לחם צרפתי ממולא בבשר בקר, ו לחם צרפתי ממולא בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הסלסה, הפלפל הירוק, הזיתים, המלח, אבקת הצ ' ילי, השום והכמון.
2
מסירים מהאש.
3
חותכים לחם לשניים לאורכו; מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
4
מורחים תערובת בשר על הצדדים לחתוך; מפזרים גבינה.
5
אופים בחום של 450 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.