קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שוקולד: Parozzo

לחם שוקולד: Parozzo
לחם שוקולד: Parozzo יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קורנפלור, שוקולד מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את השקדים blanched ושקדים מרירים או גרעינים משמש לטחון לאבקה בסדר, הוספת קצת סוכר במידת הצורך כדי לשמור על האגוזים מלהיצמד זה לזה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקדים Blanchedשקדים Blanched
גרעינים משמשיםגרעינים משמשים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
ממיסים 5 כפות חמאה על אש נמוכה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום ולתת לו להתקרר.
4
משמנים מחבת עוגה בגודל 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
להפריד את הביצים ומניחים את החלמונים והחלמונים לקערות נפרדות. הכה את החלמונים עם מערבל יד בהדרגה להוסיף את שקדים הקרקע ואת הסוכר, להכות את התערובת עד שהוא קל ורך. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח וחמאה מקוררת, מכים במרץ בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
בקערה השנייה, להכות את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ומבריק, ואז לקפל אותם לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
יוצקים את כל הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן ואופים עד העוגה הוא מוצק וזהוב, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
10
תן מגניב במשך 15 דקות, ואז לצאת מהמחבת ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בדוד כפול על חום נמוך מאוד, להמיס את השוקולד, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
12
מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים עד שהשוקולד חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
13
לאחר העוגה הוא מגניב, לשפוך את השוקולד נמס על גבי ולהפיץ אותו עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
מגישים את העוגה בטמפרטורת החדר.