לחם שיפון חמוץ-שיפון פומפרניקל
לחם שיפון חמוץ פומפרניקל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים מאוד, סוכר, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו קוויאר על פומפרניקל עם שמנת חמוצה.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערת ערבוב של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
הוסף קפה הבא 4 מרכיבים לתערובת שמרים.
מוסיפים 2 כפות בראונינג ורוטב תיבול ו 1 כוס חמוץ המתנע לבצק; לערבב עם מצורף וו בצק במהירות בינונית גבוהה עם חובה כבדה לעמוד מיקסטר 5 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לעצב בצק לכיכר סגלגל 9-x 5 אינץ'.
מניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף; מעיל בקלילות עם ספריי בישול, ומכסים באופן רופף עם ניילון נצמד. כבו את התנור והניחו כיכר בתנור.
בואו לעלות 30 דקות או עד כיכר מוכפל בתפזורת.
הסר והשלך ניילון נצמד. מחממים תנור ל-37
אופים לחם במשך 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור, ומברשת עם חמאה מומסת. מגניב על מתלה תיל.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב זר מטבח.