קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

לחם תירס בצל וידליה

לחם תירס בצל וידליה
המתכון של לחם תירס בצל וידאלי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כ-38 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 156 קלוריות. תמורת 34 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 16. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח, ביצה, עשב שמיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 18%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את לחם התירס בצל Vidalian, Bake בצל Vidalian, ו-Vidalian Onion Souffle.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-450 מעלות F. מרססים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ' עם ספריי בישול של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בסיר בינוני, ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל עד שהוא רך, אך לא שחום, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את תערובת המאפינס, הביצה, החלב, השמנת החמוצה, 1/2 כוס הגבינה, המלח ועשב השמיר. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפיןתערובת מאפין
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שמירשמיר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
יוצקים לתבנית המוכנה ומעליה את 1/2 כוס הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים 30 דקות, עד להתייצבות וקיסם הננעץ במרכז לחם התירס יוצא נקי. מניחים להתקרר מעט לפני שחותכים לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור לחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. הריזלינג של יינות אנגל - כשר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אנגל יינות ריזלינג - כשר
אנגל יינות ריזלינג - כשר
ריזלינג תוסס שלא יבש, עם דגשים של תפוח ירוק, הדרים ופירות טרופיים, משלימים ניחוחות פרחוניים עדינים וחומציות פריכה. תהנה מהיין הזה מצונן.