קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס ג'לפנו לח

לחם תירס ג'לפנו לח
לחם תירס חלפיניו לח יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 9. אם יש לכם קמח תירס, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו לח מקסיקני לחם תירס, לחם תירס מקסיקני לח - 5 נקודות, ו לחם תירס חלפיניו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לחות. מערבבים פנימה ג ' לפנוס.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
3
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בחום של 400 אטומים למשך 20-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים לריבועים או טריזים.
6
מגישים חם.

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. התווית בהשראת וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
וילארנאו נ. ב. ברוט קאווה גאודי בהשראת תווית
ברוט רזרבה קאווה זו מיוצרת מזנים מקומיים כמו מקבאו, פארלדה וקסארל.הוא התיישן במשך 15 חודשים על ליס. הוא מורכב על האף עם ניחוחות טריים של פירות וענבים. על החיך הוא טרי ועדין עם מרקם חלק בשל הזמן המושקע על ליס. מגישים צונן מאוד. מושלם כאפריטיף וגם עם מנות פירות ים, דגים ואורז.