לחם תערובת פרובולון
לחם הבלילה פסטו פרובולון נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. תבלין זה יש 75 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תערובת רול, ביצה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פרובולונה ופסטו קיש, כריכי פסטו עוף ופרובולון, ו המבורגרים פורטובלו עם פסטו, פרובולון ופלפלים קלויים.
הוראות
מערבבים רול, מנות שמרים, ו 1/2 כוס גבינה בקערת ערבוב גדולה, ערבוב היטב; להוסיף מים חמים וביצה, מכות 2 דקות במהירות בינונית של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
לגרד בצק מצדדים של קערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת. מערבבים בצק 25 משיכות עם כף עץ.
הבלילה כפית לתוך תבשיל עגול 2 ליטר משומן; מפזרים צנוברים.
מפזרים הבלילה עם הנותרים 2 כפות גבינה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כיכר חום.