לחמי טלה ריחניים
לחם טלה ריחני הוא לחם המגיש 4. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנטה, שן שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית לחם טלה בטעם מנטה, צלעות כבש ריחניות עם עגבניות וקינמון, ו כבש קארי עם אורז ריחני Raita דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
הפוך את הלחם לערבב בעקבות הוראות חבילה, ולאחר מכן לחלק לשניים להתגלגל לתוך אליפסות גדולות.
העברה לתבנית אפייה גדולה ומשוריינת.
בקערה, לשלב את הבצל, כבש, שום, תבלינים ויוגורט, ואת העונה. להתפורר מעל הבצק כמעט עד הקצוות, ואז לפזר על צנוברים.
אופים במשך 15-18 דקות עד הלחם הוא זהב פריך הבשר משחימים.
מפזרים על המנטה, ולאחר מכן לשרת עם עלה ירוק סלט עגבניות.
מערבבים יחד את הקמח, מלח, סוכר ושמרים.
מוסיפים את המים ומערבבים לבצק רך. ללוש במשך 2 דקות על משטח מקומח קלות, ואז להתגלגל החוצה.
הוסף את הציפוי כמו לעיל. השאירו במקום חם לעלות במשך 15 דקות לפני ההגשה.