קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
מגזין

לחמים שטוחים סלמון מעושן

לחמים שטוחים סלמון מעושן
Flatbreads סלמון מעושן לוקח מסביב 8 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון pescatarian ו דל פחמימות, יש 84 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בסיסי פיצה מוכנים g, mascarpone, גבעולי שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לחם שום עם מוצרלן מעושן ויניגרט עגבניות, Flax-רוזמרין Flatbreads עם מלח ים מעושן, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקצרה לחמם את בסיסי פיצה בתנור, מיקרוגל או במחבת יבשה. מתבלים את המסקרפונה ומתפשטים על הבסיסים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
רגע לפני ההגשה, לפזר על הסלמון, בצל אדום, שמיר וצלפים, ואז לטחון על כמה פלפל שחור. לשים על לוח ולחתוך לאורכים עם גלגל פיצה או מספריים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.