סלט פארו הים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פארו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלט פארו ים תיכוני, סלט פארו ים תיכוני, ו סלט פארו ים תיכוני.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, לשלב 4 כוסות מים עם פארו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד פארו הוא כמעט מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח ומבשלים עד פארו הוא רך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
מלח
4
לנקז היטב.
5
להעביר לקערה גדולה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
8
להעביר את השעועית הירוקה מבושל לקערה של מי קרח ולתת מגניב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מסננים את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
10
לאחר פארו מקורר להוסיף את השעועית הירוקה, זיתים, פלפל אדום, פרמזן, עירית. מערבבים לשלב. בקערה קטנה מערבבים יחד את חומץ שרי, שמן זית, חרדל, פלפל, ואת הנותרים 1/2 מלח כפית. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
שעועית ירוקה
פלפל אדום
שמן זית
פרמזן
חרדל
עירית
זיתים
פלפל
פארו.
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
יוצקים ויניגרט שרי על סלט פארו. לזרוק לשלב ולהגיש.