קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פארו ים תיכוני

סלט פארו ים תיכוני
סלט פארו הים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פארו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלט פארו ים תיכוני, סלט פארו ים תיכוני, ו סלט פארו ים תיכוני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, לשלב 4 כוסות מים עם פארו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד פארו הוא כמעט מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח ומבשלים עד פארו הוא רך, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
מלחמלח
4
לנקז היטב.
5
להעביר לקערה גדולה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים. לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
8
להעביר את השעועית הירוקה מבושל לקערה של מי קרח ולתת מגניב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מסננים את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
10
לאחר פארו מקורר להוסיף את השעועית הירוקה, זיתים, פלפל אדום, פרמזן, עירית. מערבבים לשלב. בקערה קטנה מערבבים יחד את חומץ שרי, שמן זית, חרדל, פלפל, ואת הנותרים 1/2 מלח כפית. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פלפל אדוםפלפל אדום
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
חרדלחרדל
עיריתעירית
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
פארו.פארו.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
יוצקים ויניגרט שרי על סלט פארו. לזרוק לשלב ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שרי.שרי.
פארו.פארו.