לחמניות דביקות ללילה
לחמניות דביקות ללילה דורשות בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-24 ומחירו 33 סנט למנה מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם שמרים, קינמון טחון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד היטב בתור לחם. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחמניות דביקות דלעת קרמל אגוזים עם לחמניות ארוחת ערב של King's Hawaiian®, לחמניות דביקות פקאן קרמל הטובות ביותר ללילה, ולחמניות דביקות תפוזים ופולי וניל.
הוראות
בקערה מערבבים 2-1/2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר מחממים חלב, מים וקיצור ל-120°-130°.
מוסיפים לתערובת הקמח. מקציפים במהירות נמוכה במשך 2 דקות; להקציף על בינוני במשך 3 דקות.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
בינתיים מערבבים בסיר 1/2 כוס חמאה, סוכר חום וסירופ תירס. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהסוכר נמס והחמאה נמסה.
יוצקים לשניים משומנים 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבניות אפייה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח; מחלקים את הבצק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים בשארית החמאה עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל חמאה.
רול אפ, בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד ארוך; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מניחים לחמניות, כשהצד החתוך כלפי מטה, בתבניות מוכנות. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 20 דקות לפני האפייה.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. הופכים לחמניות על צלחת הגשה.