לחמניות עגל ממולאות תרד וגרוייר
לחמניות עגל ממולא תרד Gruyère נטול גלוטן,, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו גרוייר, חמאה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד & Gruyère ממולאים Tilapia, חציל ממולא עם עגל ותרד, ו לחמניות עוף ממולא תרד (מתכונים דומים).
הוראות
ממרח אנשובי לתוך 4 כפות חמאה בקערה עד בשילוב. בעדינות פאונד cutlets כדי מעט פחות מ 1/8 אינץ ' עבה בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עם צד שטוח של סיבית בשר או עם סיכה מתגלגלת. קציצות טפיחה יבש מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ואז להפיץ 1 1/2 כפיות חמאה אנשובי מעל כל קציצה. (יישאר לך קצת חמאה.)
מפזרים 1/4 כוס גבינה על חמאת אנשובי, משאיר גבול 1/4 אינץ', ולאחר מכן לארגן עלי תרד, חופפים בשכבה 1, כדי לכסות קציצות. עבודה עם 1 cutlet בכל פעם, לארגן עם צד קצר קרוב אליך ולהפשיל בחוזקה, ולאחר מכן מאובטח עם מפרט עץ.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז עגל sauté, מפנה מדי פעם, עד הזהב מכל הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
להעביר מחבת לתנור ואופים עגל עד מבושל רק דרך, על 5 דקות.
להעביר עגל עם מלקחיים למגש (מחבת מילואים) ולשמור חם, מכוסה.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף יין ומחבת deglaze על ידי רותחים (על stovetop) על חום גבוה, גירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף כל מיצים שנצברו על מגש מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה (לא נשאר חמאת אנשובי). מבשלים על אש נמוכה עד incorporated. מערבבים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
חמאת אנשובי יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לרכך לפני השימוש.