לחמניות קימל
המתכון לחמניות קימל יכול להתבצע בערך 35 דקות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 24 . מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמרים, גבינת קוטג', קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו לחם זול מאוד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בשר צבי על לחמניות קימל, לחמניות שיפון קימל, ו לחמניות תפוחי אדמה עם מלח קימל.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים זרעי קימל. בסיר קטן מחממים גבינת קוטג ' עד שהיא פושרת; מוסיפים סודה לשתייה ומערבבים היטב. מערבבים לתערובת שמרים.
מוסיפים סוכר, מלח וביצים; מערבבים היטב. בהדרגה מערבבים מספיק קמח כדי ליצור כיסוי בצק רך ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל, על 1 שעה. מערבבים למטה.
הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים ל 24 חתיכות.
מניחים בכוסות מאפינס משומנות היטב. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-35 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-20 דקות.
הסר למתלים; מברישים בחמאה מומסת.