ליאז'וופלים
הוופלים שליז'יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-59 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ליאז'וופלים, ליאז'וופלים, ו וופלים Liège.
הוראות
ציוד מיוחד: וופל באיכות טובה עם הגדרות מתכווננות וזה הופך במהופך, רצוי ברזל יצוק.
שים את הקמח בקערה של מיקסר עומד מצויד וו בצק.
לטאטא יחד את הביצים, ולאחר מכן להוסיף את החלב, תמצית וניל, זרעי וניל ודבש בקערה גדולה.
מוסיפים את התערובת לקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמרים וממשיכים לערבב עד שהבצק הופך חלק, כ 5 דקות.
התחל להוסיף את החמאה, במהירות נמוכה, חתיכה אחר חתיכה ולהמשיך לערבב עד שהוא משולב לתוך הבצק.
מוסיפים את המלח, מגבירים את המהירות לגבוה וממשיכים לערבב עד שהבצק הופך למסה מוצקה ומבריקה ומתרחק לחלוטין מהתחתית ומהצדדים של הקערה, 10 עד 15 דקות. הבצק צריך להיות גמיש מאוד, אתה לא צריך להיות מסוגל לשבור את הבצק כאשר משך.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא רק משולב, על 1 דקה.
קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. מחלקים את הבצק ל -48 חתיכות אפילו, מתגלגלים לכדורים, מניחים על הקלף, מכסים במגבות כותנה נקיות ומניחים לעלות באזור חם עד כמעט משולשת בגודל, בין 1/2 ל -3 שעות.
מחממים את הוופל ל 400 מעלות F. קלות לרסס את הוופל עם תרסיס nonstick או מברשת עם חמאה מומסת. מבשלים את הוופלים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.