קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 59 דק.
מנות48
ציון בריאות3
מגזין

ליאז'וופלים

ליאז'וופלים
הוופלים שליז'יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-59 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ליאז'וופלים, ליאז'וופלים, ו וופלים Liège.

הוראות

1
ציוד מיוחד: וופל באיכות טובה עם הגדרות מתכווננות וזה הופך במהופך, רצוי ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
שים את הקמח בקערה של מיקסר עומד מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
לטאטא יחד את הביצים, ולאחר מכן להוסיף את החלב, תמצית וניל, זרעי וניל ודבש בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ונילוניל
דבשדבש
זרעיםזרעים
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את התערובת לקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים את השמרים וממשיכים לערבב עד שהבצק הופך חלק, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
6
התחל להוסיף את החמאה, במהירות נמוכה, חתיכה אחר חתיכה ולהמשיך לערבב עד שהוא משולב לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
7
מוסיפים את המלח, מגבירים את המהירות לגבוה וממשיכים לערבב עד שהבצק הופך למסה מוצקה ומבריקה ומתרחק לחלוטין מהתחתית ומהצדדים של הקערה, 10 עד 15 דקות. הבצק צריך להיות גמיש מאוד, אתה לא צריך להיות מסוגל לשבור את הבצק כאשר משך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא רק משולב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
9
קו אפיית גיליונות עם נייר קלף. מחלקים את הבצק ל -48 חתיכות אפילו, מתגלגלים לכדורים, מניחים על הקלף, מכסים במגבות כותנה נקיות ומניחים לעלות באזור חם עד כמעט משולשת בגודל, בין 1/2 ל -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מחממים את הוופל ל 400 מעלות F. קלות לרסס את הוופל עם תרסיס nonstick או מברשת עם חמאה מומסת. מבשלים את הוופלים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל