לינגוויני מאכלי ים קרמי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 33 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 428 קלוריות . תמורת $3.1 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 4. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך בצל, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לינגווין פירות ים , לינגוויני פירות ים ולינגווין עם מאכלי ים מעורבים .
הוראות
1
מבשלים לינגוויני לפי הוראות האריזה. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת טפלון גדולה מטגנים בצל ושום בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את השרימפס, הצדפות והיין או המרק. מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים את תערובת החלב ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל.