קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ליקר הביצים הטוב ביותר

ליקר הביצים הטוב ביותר
ליקר הביצים הטוב ביותר הוא צמחוני משקאות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 918 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם בורבון, אגוז מוסקט, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מניחים את החלבונים השמורים במיכל נקי מאוד אטום להקפיא עד ליקר הביצים מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
2
מערבבים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה ומקציפים עד מעורבב היטב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב.
4
להעביר את התערובת לצנצנת זכוכית 1 גלון ולאטום בחוזקה את המכסה. (לחלופין, אתה יכול בקבוק זה.)
5
מניחים במקרר לפחות 1 שבוע ועד 3 weeks.To הגשה: בלילה שלפני ההגשה, מניחים את החלבונים הקפואים במקרר להפשרה.כאשר מוכן לשרת, תן את החלבונים ביצה לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
6
מניחים את החלבונים ביצה בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר לקערת אגרוף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים את הקרם בקערת המיקסר לעמוד (אין צורך לשטוף את הקערה) ולטאטא במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הסר לקערת האגרוף.מערבבים את בסיס ליקר הביצים עם מרית גומי כדי לשלב מחדש, ולאחר מכן להוסיף אותו לקערת האגרוף. בעדינות לטאטא את ליקר הביצים יחד עד רק בשילוב ולא כיסים גדולים של לבנים או שמנת להישאר (לא overwhisk או תוכל להסיט את ליקר הביצים).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מגישים בכוסות אגרוף על קרח, אם תרצה, ומעוטר אגוז מוסקט מגורד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
אגרוףאגרוף
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o