ליקר הביצים הטוב ביותר
ליקר הביצים הטוב ביותר הוא צמחוני משקאות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 918 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם בורבון, אגוז מוסקט, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מניחים את החלבונים השמורים במיכל נקי מאוד אטום להקפיא עד ליקר הביצים מוכן לשרת.
מערבבים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה ומקציפים עד מעורבב היטב וקרם.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב.
להעביר את התערובת לצנצנת זכוכית 1 גלון ולאטום בחוזקה את המכסה. (לחלופין, אתה יכול בקבוק זה.)
מניחים במקרר לפחות 1 שבוע ועד 3 weeks.To הגשה: בלילה שלפני ההגשה, מניחים את החלבונים הקפואים במקרר להפשרה.כאשר מוכן לשרת, תן את החלבונים ביצה לבוא לטמפרטורת החדר.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 2 עד 3 דקות.
מניחים את הקרם בקערת המיקסר לעמוד (אין צורך לשטוף את הקערה) ולטאטא במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות.
הסר לקערת האגרוף.מערבבים את בסיס ליקר הביצים עם מרית גומי כדי לשלב מחדש, ולאחר מכן להוסיף אותו לקערת האגרוף. בעדינות לטאטא את ליקר הביצים יחד עד רק בשילוב ולא כיסים גדולים של לבנים או שמנת להישאר (לא overwhisk או תוכל להסיט את ליקר הביצים).
מגישים בכוסות אגרוף על קרח, אם תרצה, ומעוטר אגוז מוסקט מגורד.