תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לפני הספירה מרק פירות ים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם טימין, גזר חתוך, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק פירות ים, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המניה: להזיע את כוסברה, זרעי שומר, גרגרי פלפל, שום בצלצלים בחמאה בסיר כבד תחתית (זה יעזור לשלוט בחום כך שאתה לא לשרוף את החומרים). כאשר שאלוט שקוף, מוסיפים את הצדפות, יין לבן, טימין ועלי דפנה. מכסים את הסיר כדי קיטור הצדפות, וכשהם מתחילים לפתוח, להוסיף את המולים. מבשלים בעדינות, מכוסה, כדי לפתוח את המולים ואת הצדפות שנותרו, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
פלפל
עלי דפנה
יין לבן
כוסברה.
שאלות
מולים
חמאה
שום
צדפות
מלאי
טימין
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
כאשר כל הפגזים פתוחים, מסננים את הנוזל ואת המילואים, הגדרת בצד את רכיכות להתקרר מעט עד שתוכל להתמודד איתם. להוציא את הבשר מכל הקליפות, לקרר ולשמור לרוטב. זרוק את הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירק
רכיכה
קונכיות פסטה
עשבי תיבול
רוטב
בשר
3
עבור הרוטב: לבשל את הבייקון באותו סיר על אש בינונית כדי לעבד את השומן. זה יעזור להפוך את רו מאוחר יותר. כאשר הבייקון מתחיל להשחים, מוסיפים 3 כפות של החמאה, השום והצלצלי. המשך להזיע על חום בינוני עד שאלוט הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
שום
בייקון
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים עד שהוא כמעט יבש (au sec).
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
5
הוסף את מלאי רכיכות שמורות ולהפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
מלאי
6
הסר מהחום והניח בצד על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
כיריים
7
ממיסים את 1 מקל החמאה הנותרים בסיר קטן נפרד או מחבת סאוט עמוקה לנקודה מבעבעת שלה ומערבבים את הקמח היטב עם כף עץ, המשלבת אותו תוך הסרת גושים. מבשלים 3 עד 5 דקות על אש בינונית תוך ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
8
מוסיפים את הנביכה למחבת הבייקון, ומחליפים אותה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את החלב הקר לרובה החם תוך ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. תצטרך לפקח על זה בזהירות ומערבבים לעתים קרובות כך הקמח לא מקל לתחתית (אם זה עושה, לא להיכנס לפאניקה! אתה יכול להסיר את הרוטב, לנקות את החלק התחתון של הסיר ולשים אותו בחזרה... אוף!) מבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את הגזר, הסלרי והשומר, וממשיכים לבשל עד שטעם הקמח הגולמי מבושל והירקות רכים (הם יוסיפו מרקם למרק המוגמר), 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
רוטב
סלרי
שומר
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את המולים השמורים וצדפות. אני משתמש בקיצוץ מהדגים האחרים שאני מבשל כל יום. מבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך ולהוסיף את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ומגישים מיד. תהנו!