לפת, תפוחי אדמה, ומקרל מעושן גראטן
לפת, תפוחי אדמה, ומקרל מעושן גראטן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה ופת Gratin, מוקרם תפוחי אדמה ולפת, ו מחית תפוחי אדמה ולפת מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מתלה תנור בעמדה אמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' בקוטר צלחת עוגה.
בסיר כבד קטן, לשלב שמנת, חלב ושום. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
שכבה 1/4 של תפוחי אדמה בתבנית אפייה במעגלים קונצנטריים, חופפים מעט.
מפזרים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט, ואז לשפוך 1/2 תערובת כוס שמנת מעל. חזור על התהליך באמצעות rutabaga במקום תפוחי אדמה לעשות שכבה שנייה.
פזר חתיכות מקרל מעל ירקות שורש העליון עם תערובת 1/2 כוס שמנת. הפוך שכבה נוספת של רוטאבאגה, ולאחר מכן שכבה סופית של תפוחי אדמה, ציפוי השכבה הסופית עם הנותרים 2/3 כוס שמנת תערובת.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג בסכין העליון הוא זהב, על 45 עד 55 דקות.
תן gratin לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.