קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאייר-עוגת לימון

מאייר-עוגת לימון
מאייר-עוגת לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, וסך הכל 327 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, שקדים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון קל של מאייר), עוגת חטיף לימון מאייר עם ציפוי גבינת שמנת לימון # סאנדייסופר, ו מאייר לימון ושמן זית עוגת שיפון עם לימון פרג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמים לימונים שלמים בסיר גדול על אש גבוהה, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לריכוך, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים; מעבירים לקערת מי קרח. כאשר לימונים הם מגניב, לחתוך לרבעים בעדינות להסיר זרעים, שמירה על מיץ ככל האפשר. מערבולת לימונים במעבד מזון עד שהם הופכים חלקה, עבה טהור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
לימוןלימון
מיץמיץ
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
בינתיים, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חמאה וקמח 9 אינץ'. מחבת עם שפה נשלפת. במעבד מזון, שקדים הדופק עד אגוזים דומים קמח תירס גס. מכניסים לקערה גדולה ומוסיפים 1/2 כוס קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
מחבתמחבת
5
בקערה גדולה אחרת, מקציפים יחד חלמונים וסוכר עד צהוב סמיך וחיוור. מערבבים לימון טהור תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלמון ביצהחלמון ביצה
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים תערובת שקדים ומערבבים לשילוב. מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר מסוכר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
שקדיםשקדים
7
בקערה גדולה אחרת מקציפים חלבונים ליצירת פסגות יציבות. מקפלים בעדינות חלבונים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים עד הקצוות של העוגה מתחילים להתרחק הצדדים של המחבת, על 1 שעה. מצננים על מתלה למשך 15 דקות, ואז מוציאים מהתבנית ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
בקערה קטנה שלבו אבקת סוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מורחים זיגוג על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
12
מקשטים בפרוסות לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון