מאכלי ים לזניה פלורנטין הוא פסקטריאן ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בשר סרטן גוש, בזיליקום, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פלורנטין מאכלי ים, לזניה פלורנטין, ו לחמניות לזניה פלורנטין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לחץ על תרד בין מגבות נייר עד שהוא בקושי לח; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מניחים קמח בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב לאחר 15 דקות. כף קמח לסיר גדול; מוסיפים בהדרגה חלב תוך ערבוב בקצף. מערבבים פנימה מלח ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מתמיד.
כפית 1/4 כוס רוטב פירות ים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה בשכבה אחת מעל רוטב פירות ים; מעל שליש תרד. כפית שליש רוטב פירות ים מעל תרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב פירות ים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מאכלי ים
תרד
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
שלב את יתרת הגבינה והפפריקה; מפזרים תערובת גבינה על לזניה. מכסים ואופים בחום של 400 למשך 30 דקות.