תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס אוכמניות ללא גלוטן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -42 דקות. אם יש לכם צוף אגבה, מסטיק קסאנטאן, שמן קנולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ללא גלוטן, ללא חלב, מאפינס שיבולת שועל אוכמניות, קארי ס. פורבס . Gingerlemongirl.com מאפינס אוכמניות טריות (ללא גלוטן, ללא קזאין), ו מאפינס אוכמניות ללא מוצרי חלב וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו סטנדרטי 12 כוס מאפין פח עם liners נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, מסטיק xanthan, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthan
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את השמן, צוף אגבה, חלב אורז ווניל למרכיבים היבשים ומערבבים עד שהבלילה חלקה. באמצעות מרית פלסטיק, לקפל בעדינות את האוכמניות רק עד שהם מופצים באופן שווה לאורך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אגבה
אוכמניות
חלב אורז
וניל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרית
5
יוצקים 1/3 כוס הבלילה לתוך כל כוס מוכנה, כמעט ממלא את הכוס.
6
אופים את המאפינס על המדף המרכזי במשך 22 דקות, סיבוב המחבת 180 מעלות לאחר 15 דקות. המאפין יקפוץ מעט כאשר נלחץ וקיסם שיניים מוכנס במרכז ייצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
7
תן את המאפינס לעמוד במשך 15 דקות, ואז להעביר מתלה חוט מגניב לחלוטין. לאחסן את המאפינס במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.