מאפינס בייקון וביצה
מאפינס בייקון וביצה הוא מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני עם 12 מנות. מנה אחת מכילה 169 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור מזנון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 20% . הציון הזה גרוע למדי. נסו מאפינס בייקון וביצה , מאפינס בייקון וביצה ומאפינס ביצים בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מכינים 12 כוסות מאפינס עם ספריי בישול.
מסדרים בייקון על צלחת מתאימה למיקרוגל. מבשלים בייקון במיקרוגל במשך 75 שניות.
מניחים פרוסת בייקון בכל כוס מאפינס כך שהבייקון יצפה את שולי הכוס.
טורפים ביצים וחלב יחד בקערה; מצקת לתוך כוסות מאפינס. למעלה 4 מנתחי הביצים עם 1 כף כל אחד מהבצל הירוק, 4 עם 1 כף כל פלפל ג'לפנו, ו-4 כל אחד עם 1 כף פלפל אדום קלוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד ללחות קלה בלבד מלמעלה, כ-20 דקות. מתבלים את המאפינס במלח ופלפל; מעל גבינת צ'דר. ממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות נוספות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.