מאפינס מרווה ערמונים
מאפינס מרווה ערמונים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, מרק ערמונים עם קרוטונים מרווה שאור, ו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 204°.
מערבבים חלב ומרווה בסיר קטן וחום לרתיחה חשופה, ולאחר מכן להסיר מחום ומכסה. אפשר לתלול לפחות 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מרווה, לסחוט כמה שיותר חלב מרווה לפני השלכת.
מניחים חמאה בסיר קטן וחום מעל בינוני עד מומס קצף. אפשר לבשל עד שחמאה נוזלית היא חום זהוב ומוצקים בתחתית הם חום עמוק וריח אגוזים.
העברה למכולה חסינת חום, וודא לגרד כמה שיותר מוצקים משחימים ככל האפשר. למדוד 1/4 כוס חמאה חומה ולשמור חם.
מערבבים את כל הקמח, קמח ערמונים, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב בינונית. לנפות במידת הצורך, או פשוט לטאטא יחד. בקערת ערבוב נפרדת, לשלב חלב מרווה, יוגורט וניל להקציף עד חלקה.
לטאטא כל הזמן, טפטוף בחמאה חומה, ואז לגרד לתערובת יבשה ולקפל יחד בעדינות עד שכל הפסים של קמח משולבים והבלילה היא רכה מעט גבשושי. מחלקים באופן שווה בין כוסות במחבת מאפין 12 כוס מרופדת בכוסות נייר.
אופים 7 דקות, ולאחר מכן לסובב מחבת ואופים עוד 3-5 דקות, עד שיפוד מוכנס לתוך מאפין יוצא נקי. תיזהר לא לספוג יותר מדי. אפשר להתקרר במחבת מעט לפני העברת מתלה לסיים קירור.