מבשלים את הספר: אצבעות עוף פריכות
לבשל את הספר: אצבעות עוף פריכות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלקס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פתיתי תירס מתפוררים כקינוח. נסו אצבעות עוף פריכות, אצבעות עוף פריכות, ו אצבעות עוף פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העוף והחמאה בצלחת רדודה. הפיכת העוף כדי לצפות אותו עם חלב החמאה. כיסוי וצינה במשך 15 דקות. מעיל שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
שים את הדגנים בשקית ניילון לחים ותמחץ עם מערוך.
מעבירים את הפירורים למנה רדודה ומתבלים אותם במלח ופלפל. לטבול כל חתיכת עוף בדגנים כדי מעיל מלא ולסדר על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד מבושל דרך, על 8 דקות. השאר את העוף על סדיני האפייה להתקרר מעט. זה יהיה פריך יותר.
מגישים עם רוטב החרדל בצד.
רוטב זה גם עושה ממרח כריך מדהים. זה ישמור על שבוע במקרר.
בקערה קטנה. מערבבים יחד את החרדל ומיונז עד חלקה. מערבבים בדבש.