מבשלים את הספר: בורגר Sriracha האולטימטיבי
גשו לסופר וקנו בייקון, גבינה שוויצרית, סרירצ'ה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Sriracha תוצרת בית, מבשלים את הספר: סרירצ'ה סביצ' ה, ו לבשל את הספר: Sriracha ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, רוטב סויה, 5 כפות של Sriracha, והפלפל. אל תגזים. טופס את התערובת לתוך 8 קציצות, ולהניח בצד, על גיליון אפייה מצופה קלף, מכוסה, במקרר.
מחממים מראש גריל פחם או גז לחום גבוה בינוני.
במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה, לבשל את הבייקון, מפנה לפי הצורך. בעוד הבייקון מתבשל, לקלף ורבע הבצל.
חותכים כל קטע לפרוסות 1/4 אינץ'. לאחר הבייקון מבושל דרך ופריך מעט, להסיר את הפרוסות מן המחבת, לחתוך כל אחד חצי לרוחב, ולנקז על מגבות נייר, שמירה על שומן הבייקון הנותרים במחבת. מבשלים את הבצל הפרוס בשומן הבייקון על אש בינונית-נמוכה עד שהם caramelize, 20 עד 25 דקות.
גריל את ההמבורגרים, פונה פעם אחת, 4 עד 41/2 דקות בכל צד או עד מדחום בשר רושם 130° עד 57° עבור בינוני-נדיר.
בעוד ההמבורגרים מתבשלים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב הגבינה הכחולה עם הנותרים 5 כפות Sriracha. טוסט קל את הלחמניות על הגריל במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
כדי להרכיב, להפיץ את תערובת הגבינה הכחולה על שני החצאים של כל לחמניית המבורגר. מחסנית קציצת המבורגר, פרוסת גבינה שוויצרית, בייקון, בצל מקורמל, פרוסת עגבניות, וקומץ קטן של ארוגולה בין כל לחמניית המבורגר.