מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים
מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר במרכז לחתוך בשר טחון רוסט, פלפל, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: סלט ביצים ממולאות עם אנשובי, פפריקה מעושנת חמה, עגבניות, מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק את אנשובי למשחה במכתש (או דופק במעבד מזון). קוצצים חצי מהזיתים, ומרסקים אותם יחד עם האנשובי.
חותכים את פילה לאורכו לרצועות 3 ארוכות, לעצור 1 אינץ ' מהקצה.
מורחים את תערובת האנשובי באופן שווה לאורך צד אחד של כל רצועה. צמה את הבשר בחוזקה, קשירתו בחוזקה יחד בסוף עם חוט המטבח. השתמש בכפות הידיים כדי לשטח את הצמה כדי עובי אפילו, ואז לדחוף כל אנשובי מלית בחזרה לתוך הצמות.
מברשת את הבשר בכל רחבי עם 1 כף שמן זית.
מברשת chapa (חתיכה שטוחה של ברזל יצוק להגדיר על אש) או גדול יצוק ברזל עם הנותרים 1 כף שמן זית וחום מעל חום בינוני עד טיפת מים רוחשת על פני השטח.
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז במשך 10 דקות, או עד שהוא משחימים יפה בצד הראשון. הפוך את הבשר מעל לצרוב בצד השני במשך כ 6 דקות-הבשר צריך להיות די נדיר. המשך להסתובב ולבשל את הבשר עד שכל הצדדים הם צרוב וזה נעשה כדי לטעום.
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בינתיים, מרסקים קלות את הזיתים הנותרים ומניחים לצד הבשר. המיצים יפעלו יחד.
הסר את החוט, לגלף את הבשר לפרוסות עבות, ומתבלים עם פלפל.