קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים

מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים
מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר במרכז לחתוך בשר טחון רוסט, פלפל, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: סלט ביצים ממולאות עם אנשובי, פפריקה מעושנת חמה, עגבניות, מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק את אנשובי למשחה במכתש (או דופק במעבד מזון). קוצצים חצי מהזיתים, ומרסקים אותם יחד עם האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
חותכים את פילה לאורכו לרצועות 3 ארוכות, לעצור 1 אינץ ' מהקצה.
3
מורחים את תערובת האנשובי באופן שווה לאורך צד אחד של כל רצועה. צמה את הבשר בחוזקה, קשירתו בחוזקה יחד בסוף עם חוט המטבח. השתמש בכפות הידיים כדי לשטח את הצמה כדי עובי אפילו, ואז לדחוף כל אנשובי מלית בחזרה לתוך הצמות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אנשוביאנשובי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מברשת את הבשר בכל רחבי עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מברשת chapa (חתיכה שטוחה של ברזל יצוק להגדיר על אש) או גדול יצוק ברזל עם הנותרים 1 כף שמן זית וחום מעל חום בינוני עד טיפת מים רוחשת על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז במשך 10 דקות, או עד שהוא משחימים יפה בצד הראשון. הפוך את הבשר מעל לצרוב בצד השני במשך כ 6 דקות-הבשר צריך להיות די נדיר. המשך להסתובב ולבשל את הבשר עד שכל הצדדים הם צרוב וזה נעשה כדי לטעום.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
בינתיים, מרסקים קלות את הזיתים הנותרים ומניחים לצד הבשר. המיצים יפעלו יחד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
הסר את החוט, לגלף את הבשר לפרוסות עבות, ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים עם זיתים ומיצים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק