מהפך בייקון עוף אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, פטוצ'יני, גבינת פרמיג' אנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מהפך עוף פטוצ'יני אלפרדו, בייקון עוף אלפרדו, ו עוף בייקון אלפרדו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מבשלים עוף ושום בחמאה על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד; מוציאים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
4
שלב עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שמנת ומלח שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)
6
מוסיפים את התרד, העוף, 3/4 כוס הגבינה, התיבול האיטלקי ומחצית הבייקון; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.