קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

מהפך בייקון עוף אלפרדו

מהפך בייקון עוף אלפרדו
מהפך בייקון עוף אלפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, פטוצ'יני, גבינת פרמיג' אנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו מהפך עוף פטוצ'יני אלפרדו, בייקון עוף אלפרדו, ו עוף בייקון אלפרדו רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל. מבשלים עוף ושום בחמאה על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד; מוציאים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
שלב עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שמנת ומלח שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את התרד, העוף, 3/4 כוס הגבינה, התיבול האיטלקי ומחצית הבייקון; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
מסננים פטוצ ' יני; מוסיפים לתערובת העוף. מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מפזרים את שארית הגבינה והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים