קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

מוס בננה-אבוקדו עם מחית בצל אדום מקורמל

מוס בננה-אבוקדו עם מחית בצל אדום מקורמל
מוס בננה-אבוקדו עם מחית בצל אדום מקורמל דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 1463 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: פירה אפונה וטוסט בצל מקורמל, גזר לבן קלוי ופירה בצל מקורמל, ו מחית ענבים צלוי ולחם בצל לבן מקורמל.

הוראות

1
בקערה גדולה, בערך מועכים את הבננות, אבוקדו, גרידת לימון, מיץ לימון, דבש, קרם פרש, ו 2 כפיות מלח עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר את התערובת למעבד מזון או בלנדר. מחית את התערובת עד ממש חלקה.
3
מניחים את מוס בקערה נקייה ולשים במקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
1
מחממים את השמן בסיר גדול עד שרק מעשנים, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם חומים עמוק. מערבבים כל הזמן כך הבצלים לא לשרוף. כאשר הבצל משחימים, מוסיפים את היין האדום, יין פורט, ונשארו 2 כפיות מלח, ומבשלים כדי להפחית עד הבצל ספגו את כל היין.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את המחבת מן החום ולהעביר למעבד מזון או בלנדר. אפשר להתקרר במשך 1 דקה. מחית את הבצלים ולהפעיל דרך מסננת בסדר ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי לשרת: בכוס מרטיני, מניחים כף של מוס העליון עם רסק בצל אדום. תיהנו בתור מתאבן או קינוח פאנקי.
מרכיבים שתצטרך