מוס שוקולד מנטה
מתכונים דומים: עוגת מוס מנטה שוקולד, מוס שוקולד צ'יפס מנטה, ו מוס שוקולד מנטה שוקולד טבעוני עשיר וקרימי.
הוראות
מבשלים מרשמלו וחלב בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מרשמלו להמיס תערובת חלקה.
יוצקים תערובת מרשמלו 1/3 כוס לתוך קערה, ואם תרצה, מערבבים בצבעי מאכל; להפריש.
מערבבים שוקולדים מנטה לתוך תערובת המרשמלו הנותרים בסיר, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה 4 עד 6 דקות או עד שהשוקולד נמס.
הסר מחבת מחום, ולתת תערובת שוקולד לעמוד 1 שעה או עד מגניב.
מקציפים קרם במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1 כוס קצפת לתוך תערובת שוקולד במחבת, כף באופן שווה לתוך קרום קרקר מיני מוכן.
מקפלים הנותרים קצפת לתוך שמורות 1/3 כוס מרשמלו תערובת. תערובת מרשמלו dollop באופן שווה על גבי תערובת שוקולד. צ ' יל 3 עד 4 שעות או עד סט.
* ניתן להחליף 15 מרשמלו גדולים במיניאטורות.
הערה: עבור וריאציה, תחליף שוקולד נשיקות של הרשי שוקולד מנטה נשיקות שוקולד, ולהוסיף 1/4 תמצית שקדים כפית או 2 כפיות קירש או ליקר בטעם דובדבן אחר לתערובת מרשמלו 1/3 כוס. הכן לפי ההוראות, השמטת קרומי קרקר מיני גרהם, וכפית באופן שווה לתוך 4 כוסות פרפה. תירגע לפי ההוראות.