מוצרלה מרטיני עם קונסומה עגבניות טריות
מוצרלה מרטיני עם קונסומה עגבניות טריות היא תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 6 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 246 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-41 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמן בזיליקום, עגבניות שרי, עלי בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 89% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרטיני עגבניות טריות , מרטיני עגבניות טריות-בזיליקום , ומוצרלן טרי ועגבנייה .
הוראות
תצטרך מספיק מי עגבניות כדי למלא את כוסות המרטיני שלך, אז מדדו את הקיבולת שלהן, כנראה משהו בין 5 ל-9 אונקיות. מצננים את כוסות המרטיני במקפיא, אם יש מקום, או מקררים שעה לפני ההגשה. (מקפיא נותן כפור כבד.)
מניחים פרוסה אחת של עגבנייה ירוקה בכל כוס. חצו או רבע את הבוקצ'יני אם הם גדולים מ-1 אינץ' בקוטר. השחילו בוקוצ'יני ועגבנייה שרי על כל אחד מ-4 שיפודי עץ באורך 4 עד 5 סנטימטרים. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן בזיליקום, אם רוצים. בעבודה מהירה, מחלקים את נוזלי העגבניות בין כוסות המרטיני המצוננים. מאזנים את השיפודים על גבי הכוסות, ואז לוקחים עלה בזיליקום לכל כוס, ומשפשפים אותו סביב שפת הזכוכית, לפני שמניחים על גבי כל כוס, ליד שיפוד.
*הערת הטבח: אי אפשר לתת כמות ספציפית לעגבניות כי כמה "מים" עגבניה משחררת תלוי בגורמים רבים, כולל עונת הגידול והזן. אל תתנו לעיסת העגבניות ללכת לפח. השתמשו במתכון הזה כתירוץ להתחיל את עונת רוטב העגבניות המהירה שלכם. אתה יכול להקפיא או יכול את הרוטב שלך ואז להחזיק אותו בהישג יד לארוחות מהירות.
מביאים 2 סירים גדולים של מים לרתיחה. מנמיכים את העגבניות למים, מחננים במשך 45 שניות עד דקה.
מניחים עגבניות מולבנות על תבנית עם נייר אפייה, ומקלפים את הקליפות שהתרופפו. עם מסננת מעל קערה, סוחטים מכל עגבנייה את הגרעינים והפנים. מניחים בצד ומקררים את הנוזל המסונן השקוף לשימושים אחרים. פורסים את העגבניות הקלופות לקוביות בגודל 1 אינץ', ומניחים נתחים בבלנדר. טוחן ביסודיות.