מוקה סמיפרדו
המתכון מוקה Semifreddo יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 8 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. זה עובד טוב כמו משקה. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו מוקה יצוק-Marsala Semifreddo, עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט, ו מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס 9 1/4 על ידי 5 1/4 על ידי 3 אינץ מחבת כיכר מתכת בקלילות עם ספריי nonstick. קו המחבת עם ניילון נצמד. טוחנים היטב את העוגיות במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון של מחבת כיכר מוכן. להכניס למקרר.
לטאטא 1/2 כוס סוכר, חלמונים ביצה, אספרסו, מרסלה, ומלח בקערת מתכת גדולה להתמזג. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים).
לטאטא את תערובת הביצים עד שהוא עבה וקרם ומדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך התערובת רושמת 160 מעלות F, על 5 דקות. שים את הפודינג על קערת קרח נוספת להתקרר לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה אחרת עד פסגות המשרד טופס. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את הקצפת לתוך פודינג. כפית את התערובת על גבי קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד לקפוא, לפחות 8 שעות או עד 3 ימים.
לפתוח את עטיפת הפלסטיק. הפוך את חצי הגמר על מגש.
חותכים את חצי הגמר לפרוסות 1 אינץ ' ומגישים.