תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוקפץ בלחמניה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 267 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, לחמניות ארוחת ערב הוואי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט גדולה, או ווק, מוסיפים שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
3
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר, מבשלים 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
4
להוסיף sirloin ו saute, ערבוב לעתים קרובות עד רק מבושל דרך, כ 1 דקה. מערבבים גזר, סלרי, פלפלים אדומים ובצל אדום מטגנים בקצרה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
בצל אדום
גזר
סטייק פורטרהאוס
סלרי
5
הוסף סאקה כדי deglaze, ולאחר מכן להוסיף תרחיף סויה, הויסין וקורנפלור. המשך לבחוש על חום גבוה במשך כ -30 שניות. מערבבים נבטי שעועית ושמן שומשום כדי לשלב ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית
עמילן תירס
שמן שומשום
רוטב הויסין
סאקה
6
אדים או לחמניות חום בתנור חם 250 מעלות F, עטוף בחוזקה בנייר כסף במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
7
קח לחמניות, 2 בכל פעם, ומשאיר אותם מחוברים, בעדינות לפצל פתוח למלא עם כ 3/4 כוס תערובת מוקפץ.