מוקפץ עוף עם אטריות
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, מוקפץ עוף עם נודלס עשוי להיות מתכון מצוין ללא חלב לנסות. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.02 למנה, מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בוק צ'וי, פלפל, ספגטי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 45 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אטריות מוקפצות של ברוקולי עוף, מוקפץ עוף קל עם אטריות, ומוקפץ עוף וירקות עם אטריות אודון.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז.
בינתיים, חותכים וזורקים את קצה השורש של הבוק צ'וי.
חותכים עלים מגבעולים; קוצצים גס ומניחים בצד.
חותכים גבעולים ל-1-in. חתיכות.
במחבת גדולה או בווק, מטגנים עוף בכף שמן עד שהוא כבר לא ורוד.
מקפיצים את גבעולי הבוק צ'וי, הסלרי, הפלפלים והבצל בשמן הנותר במשך 4 דקות.
מוסיפים עלי בוק צ'וי; מטגנים 2-4 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה רוטב טריאקי.
מוסיפים עוף וספגטי; חום דרך.