מזנון סלט טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם פלפל, שמנת, נאצ'ו דוריטוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, מזנון קרפים, ו כדורי בשר מזנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקר טחון חום ומוסיפים תיבול טאקו ומבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2
מורחים את המרכיבים הנותרים בהגשת מנות ואז כל אדם יכול להרכיב סלטים בודדים שלהם באמצעות הדברים שהם הכי אוהבים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.