מחאני דאל
Makhani dhal הוא מנות ראשונות המגישה 8. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כמון טחון, בצל, עלי דפנה, ו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו דאל קארי עם בשר (Gosht Dhal), מתובל Dhal (Masala Dhal), ו דאל makhani dhaba סגנון, איך לעשות דאל makhani.
הוראות
מרתיחים את העדשים ב 800ml מים במשך 15 דקות עד כמעט רך. בינתיים, מטגנים את הבצלים ואת הצ ' ילי בחמאת 50 גרם במשך כ 7 דקות עד שמתחילים לרכך. מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום ותבלינים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקות יותר.
יוצקים 800 מ " ל מים רותחים ואחריו עדשים מבושלים וכל נוזל.
מוסיפים את עלי המפרץ ושעועית, ואז מבשלים במשך 20 דקות יותר עד מעובה. זה יכול להיעשות 2 ימים קדימה ומקורר, או קפוא עד 1 חודש.
כדי לשרת, לחזור לחום במידת הצורך ומערבבים את השמנת. עונה היטב.
יוצקים לתוך קערה, נקודה עם שאר החמאה, אבק עם garam masala ולפזר עם כוסברה.