מחבת לזניה צמחונית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מחבת לזניה צמחונית. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 477 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו רוטב פסטה אלפרדו, קישואים, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 52%. נסו לזניה מחבת צמחונית פשוטה, לזניה צמחונית, ו הלזניה" (הצמחונית) הטובה ביותר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, משמיטים מלח.
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קישואים; מבשלים 5 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים למחבת שעועית, רוטב אלפרדו ומלח שום; מחממים עד שהם חמים ומבעבעים.
הוסף פסטה מבושלת למחבת; מערבבים לאיחוד.
מוסיפים עגבניות סחוטות; לזרוק לאיחוד. למעלה עם גבינה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.