מחבת עוף צמחונית
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מרק עוף, דבש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 56%. מתכונים דומים: מחבת עוף וירקות מרוקאית, מחבת עוף וירקות רוחשת, ו מחבת פסטה ירקות עוף גבינה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים עוף על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
הסר ושמור על חום. בקערה שלבו את עמילן התירס, המרק, החרדל והדבש לתערובת אחידה; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את הברוקולי, הגזר והבצל.
מפזרים קאיין. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 7-8 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים.