קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

מחבת עוף צמחונית

מחבת עוף צמחונית
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חצאי חזה עוף, מרק עוף, דבש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 56%. מתכונים דומים: מחבת עוף וירקות מרוקאית, מחבת עוף וירקות רוחשת, ו מחבת פסטה ירקות עוף גבינה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים עוף על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר ושמור על חום. בקערה שלבו את עמילן התירס, המרק, החרדל והדבש לתערובת אחידה; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חרדלחרדל
מרקמרק
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מחזירים עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הברוקולי, הגזר והבצל.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
גזרגזר
בצלבצל
5
מפזרים קאיין. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 7-8 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון